Grön Hälsa

Hot stone massage i Norrköping

Är du i behov av hot massage i Norrköping? Vår massage är perfekt för dig som har muskelspänningar, muskelknutor och samtidigt vill uppleva avslappning på hög nivå.

Hot stone massage Norkköping

Välj oss för hot massage i Norrköping med aromatiska oljor när du känner att du behöver avkoppling och upplever stress i vardagen eller lider av muskelspänningar och muskelknutor. Vi ger dig den omsorg du behöver oavsett.     

Oavsett om du söker oss för hot stone massage på grund av muskelsmärtor eller stress är vi här för att hjälpa dig med dina besvär. När du bokar en hot stone massage tid har du att välja mellan en behandling på 60 minuter eller 75 minuter. När du bokar för en behandling se till att boka minst 3h innan så att stenarna hinner värmas upp. 

Anlita oss för hot stone massage i Norrköping

När du väljer att anlita någon för hot stone massage i Norrköping är det viktigt att anlita någon som är duktig och kan sitt jobb. Vi utför hot stone massage med aromatiska oljor, behandlingen avslutas även med hårbottenmassage. Vi på Grön Hälsa gör alltid det yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt. Så är du ute efter en bekvämlig och avkopplande hot stone massage då är det oss du ska anlita.

Vi anpassar oss efter individens behov och önskemål

Varje besökare och varje kund är unik på sitt sätt. De flesta har olika problem, vissa lider av spänningar och en del med stress i vardagen. Oavsett vad man har för problem anpassar vi oss efter individens behov och önskemål. Detta för att varje individ ska få så bra resultat som möjligt. Tveka därför inte på att boka tid för hot stone massage hos oss på Grön Hälsa! Välkommen.

Person som utför en hot stone massage behandling med svarta varma stenar på sin rygg.

Fördelarna med hot stone massage

Avkoppling

Denna typ av massage kan få dig att uppleva avkoppling på hög nivå. Efter en behandling kommer du känna dig mer lugn och avkopplad.

Smärtlindring

Hot stone massage är väldigt bra då det kan hjälpa till att lösa upp spänningar och knutar i musklerna, vilket kan minska smärtor och öka rörligheten.

Stressreducerande

Hot stone massage avkopplande upplevelse. Det kan hjälpa dig att hantera stress och ångest samt oro på ett effektivt sätt. 

Ökad Cirkulation

Man kan få bättre blodcirkulation genom denna behandling . Detta är tack vare de varma stenarna som man lägger på kroppen.

Boka en tid för
Hot stone masssage i Norrköping redan idag!

Vänta inte med att ta tag i din hälsa! Boka en tid för hot  massage i Norrköping hos oss på Grön Hälsa redan idag. Våra lediga tider kan du se i vår profil på boka direkt genom att tycka på ikonen ovan. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Svarta stenar för hot stone massage samt två beige handdukar och vita ljus!

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!